|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
GRUPA 2 ( 24-25.04.2010 )
Re: GRUPA 2 ( 24-25.04.2010 )
|
Guma
|
Wysłany: 24 Kwi 2010, 10:12 |
|
|
Nasze panie grają o być albo nie być w II Grupie Światowej, rywalkami będą Hiszpanki, które są spokojnie do ogrania. Liczę, że Agnieszka wygra swoje 2 spotkania, może i Marcie uda się coś wygrać (ma możliwości, tylko czy je pokaże?), a jak nie to zostanie nasz bardzo przyzwoity debel. Z tym, że Hiszpanki także w grze deblowej czują się dobrze, więc lepiej żeby gra podwójna nie rozstrzygała losów spotkań. Bukmacherzy minimalnie faworyzują rywalki, nie jestem do końca przekonany czy to jest ich dobry ruch, ale forma i dyspozycja Domachowskiej są dużym znakiem zapytania i nie bardzo wiemy jak ona zagra, a myślę, że jej spotkania będą kluczowe, ponieważ o Agnieszkę jestem spokojny 
|
|
| Góra |
|
|
NEO
|
Wysłany: 25 Kwi 2010, 22:13 |
|
|
|
Szkoda słów poprostu na te polskie mecze w Fed Cup. Poziom piłkarzy nożnych lub jeszcze gorzej.
Dzisiaj poziom jaki zaprezentowała Agnieszka to poprostu żal wielki. Wogóle mecz badziewny strasznie. Bardzo mało akcji, praktycznie wymiany składające się z 3-4 uderzeń. Mnóstwo błędów hiszpani a agnieszki to już ogromna ilość. Hiszpanka nic wielkiego nie zagrała. Radwańska wogóle bez walki, wiary i serca do gry. Chodziła po tym korcie zrezgynowana, jakby jej kazali grać na siłę. Naprawdę, irytuje taka postawa polskich tenisistek i tenisistów w meczu reprezentującym polskie barwy.
Jak oni mają tak przegrywać to wogóle wycofajmy się z tych rozgrywek bo nie ma sensu się ośmieszać.
|
|
| Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|